اولا
الشاي كتير مننا بيغلى الماء ويضيف السكر مع الشاي وبعدين الماء المغلى علية وبعد كدة يغليه مرة تانية او يقدمه مباشرة من غيرغلى مرة تانية والطريقة دي موش صح اعتقد ان كتير منكم يعرف الطريقة الصحيحة ولكن من باب التذكير فقط لا اكثر و لا اقل الطريقة المناسبة هي : غلي الماء لوحدة واضافة السكر في البراد وبعدين نضيف علية الماء المغلى و نغلى مرة تانية بعد غليان الماء و السكر ينزل من النار ونضيف علية الشاي سواء كان اوراق او اكياس طبعا الكمية سواء للسكر او للشاي حسب الذوق (انا بحبه شاي خفيف سكر زيادة وبالنعناع) المهم بعد اضافة الشاي على السكر المغلى في الماء يتم الانتظار حوالى 5 دقائق حتى يحمر الشاي ثم يصفى او يوضع في براد آخر وهاتشوفوا الفرق في الطعم الى ما جربش هذة الطريقة يجربها بسررررررعه |